Notice: Undefined variable: _lang in /var/www/jars.pl/application/model/Engine.class.php on line 336
II Ogólnopolskie Spotkanie Młodych Technologów Żywności | Jars sp. z o.o.
×

II Ogólnopolskie Spotkanie Młodych Technologów Żywności

 

W dniach 25-26 kwietnia 2014 roku na Wydziale Nauk o Żywności w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie odbyło się II Ogólnopolskie Spotkanie Młodych Technologów Żywności pod hasłem: „Żywność, Surowce, Technologia, Dystrybucja”. Celem spotkania była wymiana poglądów przedstawicieli Kół Naukowych na tematy dotyczące technologii żywności, dietetyki, żywienia, towaroznawstwa, logistyki, chemii żywności, biotechnologii oraz nauk inżynieryjnych i ekonomicznych.
 
Organizatorami Konferencji byli: Koło Naukowe Technologów Żywności SGGW, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Oddział Warszawski oraz Samorząd Studentów Wydziału Nauk o Żywności SGGW.
 

 

Certyfikaty i zatwierdzenia

  • 3 Topole
  • Agros Nova
  • Amber Spark
  • Animex
  • Anita
  • Bakalland
  • Biedronka
  • Bonduelle
  • Carrefour
  • Cedrob
  • Clinikka
  • Coca-Cola
  • Dalkia
  • Davit
  • Delecta
  • Delicpol
  • Develey
  • Dino Polska
  • Dr Gerard
  • Dr Oetker
  • E’Leclerc
  • EkoNorm Sp. z o.o.
  • ENEA Wytwarzanie S.A.
  • Eurocash
  • Fanex
  • Fresenius Nephrocare Polska
  • FSB Piekarnie
  • Grana
  • Grycan
  • Herbapol
  • Hochland
  • Hotel Westin
  • Hotele Hilton
  • Hotele Radisson
  • Kooperol
  • Kruger
  • Libra
  • Makton
  • Mieszko
  • Mispol
  • Mościbrody
  • MPWiK Warszawa
  • Nordfish
  • Oerlemans
  • Oskroba
  • Otmuchów
  • Pepsi Cola
  • Profi
  • Real
  • Roldrob
  • Rolnik
  • SEKO
  • SGGW
  • Śnieżka
  • Sodexo
  • Suempol
  • Teekanne
  • Telepizza
  • Tesco
  • Virtu
  • Żabka
  • Zagłoba
  • Zielona Budka