JARS S.A. ekspertem merytorycznym 7 edycji Kongresu Bezpieczeństwa Żywności

Miło nam poinformować, że kolejny rok z rzędu jesteśmy obecni merytorycznie podczas najważniejszego spotkania branżowego – 7 KONGRESU BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI. Tegorocznej edycji, która odbędzie się w dniu 17 listopada w Hotelu ARCHE w Warszawie, przyświeca hasło „Future of Food”.

Eksperci JARS S.A. wezmą udział w ciekawych prelekcjach i panelach dyskusyjnych dotyczących najnowszych potrzeb firm w zakresie innowacji. I tak:

Maciej Bartoń, Dyrektor ds. Strategii i Rozwoju poprowadzi panel dyskusyjny ekspertów – „PRODUKTY REGIONALNE I EKOLOGICZNE – DLA KOGO SZANSA, A DLA KOGO WYZWANIE?”

dr Bartomiej Koźniewski przeprowadzi prelekcję – „WYZWANIA DLA BRANŻY SPOŻYWCZEJ DO 2030 R.”

Kongres organizowany jest przez biuro CEE International Food Standard – IFS przy pomocy i współpracy Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie i CSCMP Poland.

Szczegółowe informacje znajdziecie na www.foodcongress.org.

Serdecznie zapraszamy do uczestnictwa w tegorocznej edycji wydarzenia.

#FoodCongress #Badania #Laboratorium #JARS