Miło nam poinformować, że kolejny rok z rzędu jesteśmy obecni merytorycznie podczas najważniejszego spotkania branżowego – 7 KONGRESU BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI. Tegorocznej edycji, która odbędzie się w dniu 17 listopada w Hotelu ARCHE w Warszawie, przyświeca hasło „Future of Food”.
Eksperci JARS S.A. wezmą udział w ciekawych prelekcjach i panelach dyskusyjnych dotyczących najnowszych potrzeb firm w zakresie innowacji. I tak:
Maciej Bartoń, Dyrektor ds. Strategii i Rozwoju poprowadzi panel dyskusyjny ekspertów – „PRODUKTY REGIONALNE I EKOLOGICZNE – DLA KOGO SZANSA, A DLA KOGO WYZWANIE?”
dr Bartomiej Koźniewski przeprowadzi prelekcję – „WYZWANIA DLA BRANŻY SPOŻYWCZEJ DO 2030 R.”
Kongres organizowany jest przez biuro CEE International Food Standard – IFS przy pomocy i współpracy Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie i CSCMP Poland.
Szczegółowe informacje znajdziecie na www.foodcongress.org.
Serdecznie zapraszamy do uczestnictwa w tegorocznej edycji wydarzenia.