✅ Co to jest ślad węglowy i jakie ma znaczenie dla producentów produktów mięsnych?
✅ Nowy Zielony Ład i wyzwania polityki klimatycznej.
✅ Planowane zmiany w zakresie oznaczenia produktów żywnościowych w kontekście nowej polityki klimatycznej.
Powyższe zagadnienia zostaną omówione w trakcie bezpłatnego webinaru poświęconego tematyce #ŚladWęglowy u producentów produktów mięsnych, który odbędzie się w dniu 21 października 2020 o godz. 12.
W trakcie spotkania online, ekspert JARS S.A. w obszarze śladu węglowego – Anna Rozkosz – poprowadzi prelekcję “Ślad węglowy dla mięsa czyli nowe wyzwania dla producentów w zakresie polityki klimatycznej i Nowego Zielonego Ładu”.
JARS S.A. jest Partnerem webinaru. Organizatorem spotkania jest #MEATplace.
Szczegółowe informacje, w tym formularz rejestracyjny znajdziecie pod linkiem https://meatplace.pl/?page_id=972.
Serdecznie zapraszamy do uczestnictwa w wydarzeniu!