Szkolenia otwarte
Z przyjemnością prezentujemy Harmonogram Szkoleń JARS SA na 2020 r. – najbardziej kompleksowy plan zajęć szkoleniowych w obszarze metod badawczych, systemów jakości, aktualnych standardów oraz regulacji prawnych na polskim rynku.
Firma JARS SA, wpisana do Rejestru Instytucji Szkoleniowych, posiada wieloletnie doświadczenie w prowadzeniu szkoleń dedykowanych branży spożywczej, kosmetycznej, opakowaniowej oraz środowiskowej. Nasze szkolenia prowadzą prelegenci z doświadczeniem profesjonalnym i akademickim, z największych ośrodków naukowych w Polsce.
Oferta szkoleń JARS SA jest dostosowywana do potrzeb naszych Klientów. Przygotowujemy szkolenia w oparciu o zgłaszane aplikacje uczestników, uwzględniające specyfikację firm, struktury zatrudnienia, wyposażenie techniczne i systemy jakości, przy uwzględnieniu aktualnych regulacji prawnych. Szkolenia prowadzimy w oddziałach naszej firmy (do wyboru proponujemy 2 główne lokalizacje: Łajski k/Warszawy oraz Mysłowice) oraz w innych lokalizacjach w Polsce, dogodnych dla naszych Klientów. Uczestnicy szkoleń JARS SA reprezentują pełen przekrój rynkowy – są to zarówno liderzy rynku w swoich kategoriach, małe przedsiębiorstwa oraz osoby fizyczne. Istotnym atutem szkoleń JARS SA, wyróżniającym naszą ofertę na polskim rynku, jest szczególna dbałość o komponent praktyczny (warsztaty). Nie są to szkolenia wyłącznie teoretyczne – nasi absolwenci uzyskują gotową do wdrożenia wiedzę z zakresu najnowszych technologii, metod badawczych, systemów zarządzania jakością oraz aktualnych standardów i regulacji prawnych we wszystkich dedykowanych obszarach. Po zakończeniu szkoleń uczestnicy otrzymują Oficjalne Certyfikaty Szkoleniowe JARS SA. Zachęcamy do zapoznania się z Harmonogramem Szkoleń JARS SA i skorzystania z naszej oferty. Czekamy na Państwa zgłoszenia pod adresem mailowym szkolenia@jars.pl i numerem telefonu +48 664 195 394. |
Programy szkoleń:
30_01_2020_Analiza mikrobiologiczna zywnosci w praktyce – warsztaty
06_02_2020_Audytor wewnetrzny standardu IFS v.6.1
11_02_2020_Nadzor nad wyposazeniem kontrolno-pomiarowym w laboratorium
18_02_2020_Bezpieczenstwo zywnosci w praktyce. Systemy HACCPGMPGHP
20_02_2020_Analiza mikrobiologiczna opakowan w praktyce – warsztaty 21022020Znakowanie zywnosci w praktyce – podstawy prawne i ich interpretacja, w tym zasady dotyczace podawania kraju pochodzenia podstawowego sklad
27_02_2020_ALERGENY – jak nimi zarzadzac w zakladzie produkcyjnym 28012020Deklaracje marketingowe w branzy kosmetycznej w swietle najnowszych wymagan prawnych
05_03_2020_Praktyczne wykorzystanie danych
10_03_2020_System kontroli jakości żywności pozyskiwanej do zakładów żywienia zbiorowego
18_03_2020_Wymagania standardu IFS HPC
19_03_2020_Badania mikrobiogiczne produktów kosmetycznych – warsztaty
24_03_2020_Auditor wewnętrzny systemu zarządzania wg normy PN_EN ISO_IEC 17025 2018-02
15_04_2020_Eksport żywności i kosmetyków do USA w świetle aktualnych wymagań FDA
16_04_2020_Nadzór nad wyposażeniem kontrolno-pomiarowym w laboratorium
17_04_2020_Kształtowanie jakości produktu w zależności od wymagań konsumenta
21_04_2020_Deklaracje marketingowe w branży kosmetycznej w świetle najnowszych wymagań prawnych
22_04_2020_Zafałszowania żywności Food Fraud w świetle wymagań standardu IFS v_6_1
23_04_2020_Analiza mikrobiologiczna żywności w praktyce – warsztaty