Tlenek etylenu i analizy wykonywane metodami pojedynczymi dla oznaczania pozostałości pestycydów. Nowe wyzwania dla branży spożywczej.

Maciej Bartoń, Dyrektor ds. Strategii i Rozwoju w JARS S.A. znalazł się w gronie prelegentów FoodFakty Summit 2021 – „Niepożądane pozostałości w żywności, kryzysy i ryzyko dla bezpieczeństwa konsumentów”. Bezpłatne wydarzenie online odbędzie się w dniu 26 października 2021 r.

Tlenek etylenu to zagadnienie, które od wielu miesięcy nie znika z czołówki tematów branżowych.

Wydarzenie branżowe skierowane jest do wszystkich, którzy na każdym etapie łańcucha mają bezpośredni lub pośredni wpływ na decyzje lub wpływ na bezpieczeństwo żywności.

Więcej informacji o spotkaniu oraz formularz do rejestracji bezpłatnego uczestnictwa znajduje się pod linkiem:
https://foodfakty.pl/foodfakty-summit-2021-niepozadane-pozostalosci-w-zywnosci-kryzysy-i-ryzyko-dla-bezpieczenstwa-konsumentow-uwaga-start-11-00.

Do zobaczenia!

– – – – –

JARS S.A. Member of GBA Group jest partnerem merytorycznym wydarzenia.

Obserwuj profil firmowy JARS S.A. na LinkedIn